Resultaten voor ra accountant

ra accountant

Boekhouder, AA accountant en RA accountant, wat is het verschil? Van Eert Accountants Adviseurs.
Voor zaken als fiscaal advies, bedrijfseconomische vraagstukken, financiële controle, accountantsverklaringen of andere complexe zaken, kunt u het best terecht bij een accountant. We maken onderscheid tussen een AA accountant accountants-administratieconsulent en een RA accountant register accountant. Een AA accountant heeft een HBO opleiding gevolgd en een RA accountant heeft een academische achtergrond.
e sigaret ongezond
Accountant RA rond de 6000 euro bruto Intermediair.
Functie: registeraccountant RA, senior, bij ErnstYoung. Opleiding: NBA voorheen NIVRA, Nederlands instituut voor register accountants, postdoctoraal accountancy aan Universiteit van Amsterdam. Beide opleidingen naast het werk gedaan. Werkervaring: ruim twintig jaar bij ErnstYoung. Uren per week: 40 uur volgens contract, in drukke tijden het voorjaar 50 uur. Salaris: Het salaris is marktconform. Startende registeraccountants verdienen ongeveer 4000 euro, senior accountants rond de 6000 euro bruto. Als je goed presteert, kan er een bonus bijkomen. Secundaire arbeidsvoorwaarden: auto, BlackBerry, premievrije pensioenregeling, mooie onkostenvergoedingen, veel opleidingsmogelijkheden en een internationale werkomgeving. Op het vwo deed ik een beroepskeuzetest. Door mijn cijfermatige en schriftelijke vaardigheden en mijn interesse in mensen, werd mij accountancy geadviseerd. Ik dacht dat accountancy een suf beroep was, maar ging het toch doen. Het verbaasde me hoe leuk ik het vond. Je bent als accountant steeds onder de mensen en bouwt een netwerk op dat jaren blijft bestaan.
accountantskantoor
Accountant Ortmans.eu.
AA staat voor Accountant Administratieconsulent. Deze accountants zijn in het bezit van een HBO diploma. AA-accountants staan ingeschreven bij Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountans NBA. Een RA-accountant houdt zich vooral bezig met controlewerkzaamheden en verslaglegging van financiële feiten. RA-accountants hebben een universitaire opleiding moeten volgen. RA staat voor registeraccountant en ze staan ook ingeschreven bij beroepsorganisatie NBA.
deense kroon
Vacatures Accountant RA.
Heb jij als Accountant RA leidinggevende capaciteiten en wil je de controlepraktijk zelf opbouwen? Dat kan hier! Referentie nr: RORD26422. Assistent Accountant Audit Venray. Assistent Accountant RA lees jij mijn vacature en wil je graag werken in een leuk team dat elkaar wat gunt en waar geen overwerkcultuur heerst?
salarisadministratie
Junior Manager RA Accountant werkenbijdeloitte.nl.
Startend HBO Accountant RA Zwolle/Groningen per september 2018. 0 2 jaar. Startend Accountant RA Utrecht, Arnhem, Eindhoven of Maastricht september 2018. 0 2 jaar. Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Utrecht. Scriptiestage Accountancy RA Arnhem Sep/Feb 19. 0 2 jaar. Startende Accountant RA Arnhem sep18/feb19.
Accountancy bij de Belastingdienst Werken bij de Belastingdienst.
beschikt over een wo-diploma Accountancy.; is als RA ingeschreven in het accountsregister van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA.; is vakinhoudelijk specialist op het gebied van een belastingmiddel en beschikt over goede kennis van andere belastingmiddelen en de daarbij horende wet en regelgeving.; is sociaal en rechtvaardig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.; is flexibel, resultaatgericht en stressbestendig.; en wil zich altijd blijven ontwikkelen. Duaal traject accountancy. Heb jij je vwo-diploma behaald of ben je net klaar met je hbo of wo-bachelor accountancy of bedrijfseconomie? En twijfel je tussen werken of doorstuderen? Dan is het duaal leertraject accountancy van de Belastingdienst voor jou de perfecte carrièrestart. Tijdens dit unieke traject leer en werk je tegelijkertijd en word je in korte tijd klaargestoomd tot controller. Ga naar vorige. Meekijken met een laatstejaars duaal student. Accountants bij de Belastingdienst. Ga naar volgende 1/2. Download video 19.87MB. Stage bij de Belastingdienst. Bij de Belastingdienst werken onze accountants op een vernieuwende manier aan fiscale controles. Als studerende accountant kun je tijdens een stage uitgebreid kennismaken met onze werkwijze.
Vacature AA RA Accountant DBC De Bruijn Co.
Werk jij graag in een zelfstandige rol van Accountant voor een divers scala aan klanten en ben jij in het bezit van een AA of RA-titel? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie! Als Accountant AA/RA ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verzorgen van advies samenstel en heb je ondersteunend in controlewerkzaamheden voor diverse scala aan klanten.
Verschil AA/RA-Accountant Van Soest Partners.
In Nederland bestaan twee soorten accountants. De registeraccountants, die zich met name richten op de grote bedrijven, en de AA-Accountants, die zich met name richten op het midden en kleinbedrijf. Zowel de registeraccountant als de AA-Accountant is volledig bevoegd en verplicht lid van de beroepsorganisatie NBA.
Wat doet een registeraccountant? Het betere weten.
Een accountant moet zich houden aan vijf fundamentele beginselen: professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en vertrouwelijkheid. Als je de VU-opleiding tot RA succesvol afrondt, kun je je officieel inschrijven in het Accountantsregister van de NBA en aan de slag als RA.

Ontvang de meest waardevolle artikelen, checklists en interviews in uw inbox, lees als eerste het laatste nieuws en word direct een betere accountant. Meld je aan voor de Finance.nl Banenspecial, de wekelijkse nieuwsbrief met alle relevante vacatures in jouw mailbox.

Contacteer ons

++ accountant administratieconsulent ++
++ wat doet een accountant ++
++ ra accountant ++
++ accountant worden ++
++ kosten accountant ++
++ wat is een accountant ++
++ accountant nederland ++
++ salaris assistent accountant ++
++ hbo accountant ++
++ accountant beroep ++
++ accountant taken ++
++ accountant definitie ++